Gölbaşı Güncel Haber
HV
18 MAYIS Cumartesi 15:14

Başkan Yıldırım Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanlığı Aday Adaylık başvurusunu yaptı.

GÖLBAŞI
Giriş Tarihi : 02-12-2023 23:01   Güncelleme : 02-12-2023 23:25
Başkan Yıldırım Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığı Önünde toplanan partililere hitaben bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım konuşmasında şunları kaydetti:

Çok kıymetli ilçe yöneticilerim, çok saygıdeğer Gençlik Kolları Başkanım, Kadın Kolları   Başkanım. Komşu ilçemiz Besni İlçe Başkanımız aramızda. Besni CHP Belediye Başkanı Aday adayı Vakkas Acar aramızda. Çok kıymetli kardeşim, yol arkadaşım, Şambayat Belediye başkanımız Sayın Necdet Arıcı başkanımız aramızda. Çok kıymetli İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Nevzat Kozak aramızda.

Çok Kıymetli yol arkadaşlarım, sırdaşlarım. 2019 yılında büyük bir heyecanla, büyük bir aile tablosu çizerek 2019’da başardığımız belediye başkanlığı seçimlerini İnşallah aynı ruhla, aynı hevesle, aynı çalışmalarla bir daha başaracağımızdan hiçbir kuşkumuz yoktur. Dört buçuk  yıl önce yine CHP İlçe Başkanlığımızda,  yine siz saygıdeğer çok kıymetli büyük CHP’li ailem , büyük Gölbaşı  ailemle birlikte aynı böyle bir ortamda müracaatımızı yapmıştık. Gecemizi gündüzümüze katarak her biriniz belediye başkanı adayı imişsiniz gibi kapı kapı tabiri caizse oy dilenerek bu başarıyı elde etmiştik. Sizlere olan inancım sonsuzdur. Yaklaşık on, on bir  ay önce çok büyük bir felaket atlattık. Buradan bütün deprem şehitlerimize Allah’ımdan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Belediye Başkanı olduğumuz ilk yıldan bu tarafa büyük sıkıntılarla mücadele ettik. İki yıl pandemiyle mücadele ettik. Sonra büyük kar felaketleri ,sel derken deprem oldu. Gölbaşılı büyük ailemin, başta sizler olmak üzere deprem boyunca bana vermiş olduğunuz büyük destekler ile çok şükür 50.000 nüfusumuz var.50.000’den hiç birine mahcup etmediniz beni. Her birinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Kıymetli dostlarımız. Belediye Başkanlığı görevine tekrar talip olmamın da,  emin olun bunu çok içtenlik ve samimiyetimle söylüyorum bu çaresizlikten kurtulmak için, dertlerinize yeniden derman olabilmek için. Bu şehrimizi yine geçmiş günlerde   olduğumuz o  çok mutlu  sokaklarında şakalaştığımız, ayakkabılarımızı boyattığımız, sohbet ettiğimiz günlere çevirebilmek için tekrar Belediye başkan adayıyım.

Bunun dışında hiçbir arzum ve amacım yoktur. İnşallah sizlerin destekleriyle yine önümüzdeki süreçte, illa altını çizerek söylüyorum. Elli bin nüfusun elli binine ,hiç kimseye beni mahcup etmediniz. Önümüzdeki süreçte de inşallah partimiz adaylığımı uygun görürse yeniden kazanacağız. Yeniden mahcup olmamak için her birinizin büyük emekler vereceğinden hiç şüphem yoktur. Tabi siyasi partilerimizin demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurları ve önemli olguları olduğunu bilmekteyiz. Ben ve benimle birlikte Türkiye’de 250 belediye başkanımız mevcut. Bu belediye başkanlarımızın bu beş yıllık süreçte yaşadıkları bütün kentlerde, taşralarda il ve ilçelerde hiçbir CHP’li vatandaşlarımızı mahcup etmediklerini biliyorum. Bizler yine Gölbaşı’mızda başta CHP’li ailem olarak bütün Gölbaşılılardan yine 2019 ‘da ki yerelde ittifakımızı kurarak yolumuza devam edeceğiz. Buna tüm kalbinizle inanmanızı istiyorum. Umutsuzluğa asla yer yoktur. Hep birlikte yine ayağa kalkacağız. Umudunuzu yitirmeyin. Mutlaka kazanacağız. Bu hafta sonu buralara kadar gelip büyük onurlar verdiğiniz için her birinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bütün belediye başkanı aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte el ele, omuz omuza mücadele vererek tekrar başaracağımıza hiç kuşkum yoktur. En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum, sağ olun , var olun .

 

Gölbaşı GüncelGölbaşı Güncel

YORUMLAR